Hacked By Mister_D

| SUNDA | CYBER | ARMY |

" Hirup lir ibarat lengkah Sing ati ati tur tarapti nincak ulah ngan saukur lengkah bari komo jeung dudupak rurumpak bisi manggih beling nu pastina bakal nygagk Hirup jeung kahirupan lir ibarat lengkah jeung tujuan lengkah merenah nu ku dilampah tinangku barokah tujuan nu ku urang baris kahontal. "
Partner :

<<==>> Dragon Cyber Team, Sunda Cyber Army And Nicrober Cyber Team <<==>>
 

eXTReMe Tracker